Megyei hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Somogy megyei szervezete „A gyógynövényekről jelen időben” címmel előadást szervez Látrányba.

 

 

A rendezvény célja egy tematikus fórum megteremtése, amely nem csak a szakembereknek, hanem széles társadalmi rétegeknek enged betekintést a gyógynövényágazatba, a gyógynövényekkel kapcsolatos termesztési, feldolgozási és értékesítési lehetőségekbe. Szó lesz, a gyógynövénytermesztés történetéről, jelentősebb hazai gyógynövények bemutatásáról (a teljesség igénye nélkül) és a gyógynövények mindennapi felhasználási lehetőségeiről.
Az előadás után lehetőség lesz a NAK munkatársaitól kérdezni kistermelői ügyintézéssel és gyógynövénytermesztési pályázatokkal kapcsolatban. Az előadás kísérőprogramjaként szárított és feldolgozott növények és szakágazati relikviákat lehet megtekinteni.


A rendezvény időpontja: 2017. március 11., szombat, 15.30
A rendezvény helye: 8681 Látrány Rákóczi u. 65.; Látrányi Művelődési Ház
A programmal kapcsolatos további kérdések esetén Korcz Roland megyei elnöki kabinetvezetőt (tel: 30/903-6392, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy Schumacher Henrietta vidékfejlesztési referenst (tel: 30619-3521, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) lehet keresni.

 

 


(NAK)

 

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok