Megyei hírek

Tiszakécskén és Bácsalmáson folytatódott a NAK Bács-Kiskun megyei szervezetének a Gazdaesték című szakmai fórumsorozata.

 


Tiszakécskén a NAK megyei elnöke, Domján Gergely elmondta a kamara 2016. évi eredményeit, valamint bemutatta új és meglévő szolgáltatásait. A rendezvényen részt vett Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkár, aki tájékoztatta a gazdákat a Vidékfejlesztési Program aktualitásairól. Továbbá Szeidl József járási hivatalvezető beszélt a közigazgatás átalakításának aktualitásairól. Az állattenyésztéssel kapcsolatos tájékoztatót Dr. Fekete Zoltán tartotta.

A Kécskei Krónika beszámolója az eseményről itt olvasható.


Bácsalmáson a NAK megyei alelnöke, Csanádi Lajos szólt a Kamara 2016. évi eredményeiről, valamint bemutatta a kamara új és meglévő szolgáltatásait. A rendezvényen részt vett a bácsalmási járási hivatal vezetője, Szommer Károly, aki beszélt a közigazgatás átalakításának aktualitásairól. Továbbá Takács Attila a Takarékbank Zrt. képviseletében az agrárpiaci kilátásokról tartott előadást az érdeklődők számára. Az állattenyésztéssel kapcsolatos tájékoztatót Dr. Fekete Zoltán tartotta. Legvégül pedig a helyi falugazdászok tartották meg a 2017. évre vonatkozó változásokról a tájékoztatást.

 


(NAK)

Címkék:

Telekommunikáció

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok

 

Kapcsolat

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.
Telefon: +36 1 802 6100
E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu
Adószám: 18399257-1-43