Megyei hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun megyei szervezetének kertészeti és szőlőtermesztési osztálya, valamint a Kiskunsági Mezőgazdasági Szövetség tagjai nyilvános ülést tartottak 2016. december 1-én.Az ülést rendkívül nagy érdeklődés kísérte mind a gazdák mind a szaktanácsadók részéről. A helyszínen több cég kertészeti gépbemutatót is tartott.
Köszöntőt mondott Benedeczki József, a Kiskunsági Mezőgazdasági Szövetség elnöke és Pogonyi Tibor, a NAK Bács-Kiskun megyei igazgatója. A kertészeti gépbeszerzés támogatása pályázatról és a gyakorlati tudnivalókról Fülepi János, a Miniszterelnökség Agrár-vidékfejlesztésért Felelős Államtitkársága kertészeti referense tartott tájékoztatót és válaszolt a felmerült kérdésekre.
Az aktuális pályázati lehetőségek a Vidékfejlesztési Programban című előadást Szakál-Nagy Julianna tartotta az Agrárközösség részéről. Végezetül a pályázati finanszírozásról a Fókusz Takarékszövetkezet értékesítési igazgatója, Jánosi Sándor tartott tájékoztatót.
A rendezvény végén a gazdálkodók személyes konzultációt folytattak az előadókkal és a cégek képviselőivel. A nagy érdeklődésre tekintettel a későbbiekben is tervezi a kamara hasonló nyílt osztályülés rendezését a megyében.

Sok érdeklődő előtt zajlott a fórum


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok