Megyei hírek

A Magyarok Kenyere ünnepség alkalmából a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád Megyei Szervezete képviseltette magát az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban a Szent István-napi rendezvényen.

 


A felállított NAK faluban a látogatóknak lehetőségük volt a faházakban felsorakoztatott, helyi termelők által előállított termékeket végigkóstolni, illetve szakmai kérdéseket illetően az érdeklődők tájékoztatást kaphattak a kamara falugazdászaitól és referenseitől. Mindezek mellett egy Hoffer GS-35-ös traktor és egy ES-42-es típusú cséplőgép tette a helyszínt igazán egyedivé. A Hoffer traktor és a cséplőgép beindítása és működés közben bemutatása minden korosztály körében nagy sikert aratott.
Az ünnepség végén, a Magyarok Kenyere program keretében az új kenyeret Kiss-Rigó László, a szeged-csanádi egyházmegye püspöke megszentelte, majd Kertész Péter, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark ügyvezető igazgatója megszegte. A rendezvényre látogatóknak ezt követően kis cipókat osztottak a kamara munkatársainak segítségével.

 

Képgaléria az eseményről (a jobb felső nyilakkal lapozható):

 


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok