Kamarai hírek

Március 23-ig érhető el a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara földgázbeszerzési tenderének tagi igényfelmérése. Ennek eredményeként a csatlakozó kamarai tagok – egyéni beszerzéseiknél – alacsonyabb áron és kedvezőbb szerződéses feltételekkel juthatnak földgázhoz. 

  • Az elmúlt év decemberében tartott országos küldöttgyűlés öt évre megválasztotta a NAK mellett működő Állandó Választottbíróság bíráit. Az elmúlt öt év értékeléséről és az elkövetkezendő időszakról Mikó Zoltán címzetes egyetemi docens, a választottbíróság elnöke beszélt.

  • Hatékonyabb szakmai munkát ígér a országos kamarai osztályok átalakítása. Az országos elnökök szerint a munkacsoportok célja, hogy a megfelelő szakmai háttér biztosítása mellett megfelelő válaszokat találjanak az egyes ágazatokat érintő kérdésekre.

  • Az időben megkötött biztosítási szerződések nyugodt munkavégzést tesznek lehetővé az egész évben. A NAK Biztosításközvetítő Kft. a falugazdászok bevonásával segít eligazodni a különböző növénybiztosítási ajánlatok között.

A NAK Heves megyei szervezete szakmai rendezvényt szervez 2018. március 21-én Kálon.

  • 2018. márciusában folytatódik Somogy megyében a Helyi Termék Nap elnevezésű program. Az idei első alkalmak a húsvéti ünnepre való felkészülést segítik.

  • A Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal 2018. március 23-24. között Tiszafüreden hagyományteremtő céllal rendezi meg a „Tisza-tavi Napok és I. Tisza-tavi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás…

  • A Jász-Nagykun-Szolnok megyei gazdák bíznak benne, hogy a hosszúra nyúlt enyhe idő után későn beköszöntött tél nem károsította jelentősebben a gyümölcsfákat és a szántóföldi növényeket.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun megyei szervezete 2018. március 7-én tartott gazdafórumot Kalocsán, amelyet Gáspár Ferenc megyei elnök nyitott meg. A gazdákat érintő aktualitásokról, a jogi környezet változásairól szóló előadások…

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az egyik koordinátora az élelmiszeriparon belül egyeztetéseket segítő, a hamarosan létrejövő úgynevezett nemzeti Food Policy Lab-nak.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok