Kamarai hírek

2018. november 28-29-én rendezi meg a Portfolio gazdasági portál a kétnapos Agrárszektor Konferenciát, amely az év egyik legnagyobb és legjelentősebb agráreseményének számít. Az óriási érdeklődés miatt a siófoki konferenciára már csak korlátozott számban lehet jelentkezni.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az agrárium is hozzájárult a magyar gazdaság 5 százalékos növekedéséhez, jól tudjuk, hogy mindezt gazdáink kitartó, szorgalmas munkájának köszönhetjük - mondta Nagy István agrárminiszter az elmúlt hétvégén a Mádi Református Egyházközösség templomában megtartott hálaadó istentiszteleten.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Komárom-Esztergom megyei szervezete gazdafórumot tart tart 2018. december 5-én, Tatán.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Pest megyei és fővárosi szervezete „Talajmegújító mezőgazdaság” címmel rendezvényt tart 2018. november 20-án, Vácott.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Baranya megyei szervezete „2018. évi Baranya megyei tapasztalatok a Közös Agrárpolitika támogatásainak, pályázatainak igénybevételéről”c címmel rendezvényt tart 2018. november 22-én, Pécsett.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Győr-Moson-Sopron megyei szervezete „Kerekasztal-beszélgetés a méhészet és a szántóföldi növénytermesztés közös problémáiról” címmel rendezvényt tart 2018. november 20-án, Mosonmagyaróváron.

Új taggal bővült a Kárpát-medencei Magyar Gazdák Egyeztető Fóruma, várhatóan a NAK is részt vesz a határon túli falugazdászok felkészítésében – ezek voltak a KEF november 8-i tanácskozásának legfontosabb fejleményei.

  • A Horvát Mezőgazdasági Kamara meghívására Kis Miklós Zsolt, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara alelnöke, az Agrárminisztérium vidékfejlesztésért felelős államtitkára díszvendégként vett részt a horvát mezőgazdaságnak az új közös agrárpolitika (KAP) keretei…

  • A Szlovák Agrár és Élelmiszeripari Kamara meghívására a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) delegációja részt vett az OECD szakosított programjából finanszírozott, 2018. október 17-18-án Pozsonyban megtartott, „Kockázatértékelési és kockázatkezelési eszközök az…

  • 2018. október 9-én Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke fogadta Joanna Azzi libanoni nagykövetasszonyt. A találkozón a felek az 1. Magyar-Libanoni Agrártermékek Napja rendezvénnyel kapcsolatban egyeztettek.

  • Prágában rendezték meg – 2018. szeptember 25-én – a visegrádi országok agrárkamaráinak 69., kibővített ülését, amin részt vett a Romániai Mezőgazdasági Termelők Egyesületeinek Szövetsége, a Bulgária Nemzeti Gabonatermelőinek Szövetsége, a…

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok