Kamarai hírek

Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke levélben szólítja fel a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezetőségét, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot a magyar gazdálkodóktól. A TV2 Tények műsorának január 11-i riportjában a cég szóvivője emberéleteket kért számon a gazdákon, amit a kamara vezetője felháborítónak tart.

  • Egy hét múlva, 2018. január 24. és 27. között látogatható az AGROmashEXPO és AgrárgépShow a HUNGEXPO területén. Az eseményen természetesen részt vesz a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara is.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a Földművelésügyi Minisztérium és az Agrárgazdasági Kutató Intézet együttműködésének köszönhetően olvasható már magyar nyelven is a „A biomassza-alapú gazdaság alapjai: A bioalapú társadalom” című dán kiadvány.

  • Évértékelő-évindító sajtótájékoztatót tartott január 16-án Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke. Az elhangzottakat több részben ismertetjük. Ezúttal támogatásokra és a pályázatokra vonatkozó, valamit az ezekkel összefüggő jogszabályi információkat tekintjük át.

2018. január 13-án második alkalommal rendezték meg a II. Jász Kolbásztöltő versenyt és pálinkamustrát, melynek idén Jászivány adott otthont. Az eseményen részt vett a NAK megyei csapata is.

2017. november 30. és december 1. között rendezték a Copa-Cogeca soros elnökségi ülését. Az eseményen Phil Hogan mezőgazdasági és vidékfejlesztési uniós biztos bemutatta a 2020 utáni közös agrárpolitika (KAP) új kereteit összefoglaló bizottsági jelentést. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamarát az ülésen Kis Miklós Zsolt alelnök képviselte.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok