Kamarai hírek

Már 28. alkalommal rendezik meg a Kelet-Magyarország leghatékonyabb mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállítását, a debreceni Farmer Expót 2019. augusztus 15-18. között. A mezőgazdaság minden ágát lefedő rendezvény a közönségprogramok mellett aktuális témákat érintő szakmai konferenciákat is szervez.

  • A rendezvény idén lett harminc éves, ahol kiemelt téma Európa és Erdély jövője, a magyar nemzeti összetartozás, és a szintén harminc évvel ezelőtti rendszerváltás. Tusványoson a NAK is fórumot tart majd.

  • „Tudás- és innováció alapú versenyképes mezőgazdaságot építünk, ennek a célnak az eléréséhez ma a nemzetközi pályázati jelenlétünk (H2020) erősítéséről,  valamint a termelők érdekeit jobban szolgáló tudásátadásról kell beszélnünk” – ez a fő vezérelve az Agrárminisztérium és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által létrehozott Agrárkutatási, Innovációs és Tudásmegosztási Rendszer Munkacsoportjának.

  • A kamarai tagdíjbevallási időszak az utolsó hetéhez érkezett, ehhez igazodva és a korábbi gyakorlatoknak megfelelően, nyújtott nyitvatartással állunk rendelkezésére.

A Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem program Fejér megyei búzagyűjtő napját rendezték meg Dunaújvárosban az elmúlt hétvégén.

A következő hét év uniós agrárköltségvetését nem szabad csökkenteni, minimum szinten kell tartani, akár az egyes országok hozzájárulásának emelésével is - mondta Nagy István agrárminiszter pénteken Bábolnán, ahol először rendezték meg a közép-európai agrárkamarák találkozóját, hat ország részvételével.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei