Vidékfejlesztés

A fenntartható mezőgazdaság indikátorrendszerének kialakítása az Európai Unió tagországaira vonatkozóan címmel jelentetett meg egy kiadványt a Központi Statisztikai Hivatal.

  • Csaknem ezer hektárnyi terület égett le a Hortobágyi Nemzeti Park területén kitört tűzben - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Péntek délelőtt eloltották a tüzet.

  • Idén az eddigi legkorábbi dátumra, augusztus 2-ára esik a túlfogyasztás világnapja, vagyis az emberiség gyorsan elhasználta a Föld egy évre elegendő erőforrásait. A globális ökológiai lábnyomból jelentős részt képvisel a…

Hivatalosan is elkezdődött a sorrendben 26. Farmer Expo Debrecenben. Az agrárkiállítás, amelynek keretében több szakmai konferenciát is rendeznek, vasárnapig tart.

A Tanyafejlesztési Program három célterületéből kettőt már a 2017. augusztus 7-iki napon fel is függesztettek. A palyazatihirek.eu cikke szerint "A tanyagazdaságok indítása és fejlesztése", valamint "A tanyák lakóépületének felújítására, valamint lakó- és vagyonbiztonságot szolgáló egyéni fejlesztések" célterületekre beérkezett támogatási kérelmek 200%-ban fedik le a kiírt keretösszeget, így a Földművelésügyi Minisztérium felfüggesztette…

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Telekommunikáció

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok