Szesz-, bor-, söripar

2018-ban is folytatódik, mások mellett a NAK szakmai közreműködésével, a Földművelésügyi Minisztérium eredetvédelmi fórumsorozata. Az első idei esemény Székesfehérváron lesz.


A Földművelésügyi Minisztérium eredetvédelmi programjának célja az uniós eredetvédelmi oltalom iránt bejelentett termékek számának növelése és a meglevő földrajzi árujelzőkben lévő lehetőségek jobb kihasználása. Az eredetvédelmi fórumsorozat célja, hogy az agrárgazdaság szereplői számára közérthetően bemutassuk az eredetvédelmi oltalomban rejlő jogi és marketing lehetőségeket, amelyek a piaci érvényesülést elősegíthetik.

A fórumsorozat szakmai közreműködői: a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, a NAV, a NÉBIH, a HNT, a PNT, a NAIK, a NAK, az AKI, az AMC Nonprofit Kft., a szakmaközi szervezetek és a gazdaszervezetek a Magyar Védjegy Egyesület és az EOQ Magyar Nemzeti Bizottság Közhasznú Egyesület.

Az egyes előadások és a kerekasztal-beszélgetések fókusztémái az adott régió sajátosságihoz, igényeihez igazodnak. A 2018-as fórumsorozat első eseménye 2018. február 28-án lesz Székesfehérváron, így ott többek között az etyeki pezsgő francia mintára épülő eredetvédelméről és  Jancsárkert Termelői piacról, a termelők értékesítési lehetőségeir is szó lesz. A részletes program itt megtekinthető.


(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei