Szesz-, bor-, söripar

Az Eredetvédelmi Fórumsorozat célja, hogy az agrárgazdaság szereplői számára közérthetően bemutassuk az eredetvédelmi oltalomban rejlő jogi és marketing  lehetőségeket, amelyek a piaci érvényesülést elősegíthetik.


Az Eredetvédelmi Fórumsorozat célja, hogy az agrárgazdaság szereplői számára közérthetően bemutassuk az eredetvédelmi oltalomban rejlő jogi és marketinglehetőségeket, amelyek a piaci érvényesülést elősegíthetik. Az előadások és a kerekasztal-beszélgetések fókusztémái az adott régió sajátosságihoz, igényeihez igazodnak, így Miskolcon a délelőtt folyamán az agrárjogi jogalkotás aktuális kérdéseire koncentrálnak, a délután folyamán pedig a borászati termékek és a párlatok eredetvédelmére.

A fórumsorozat szakmai közreműködői: az SZTNH, a NAV, a NÉBIH, a HNT, a PNT, a NAIK, a NAK, az AKI, az AMC Nonprofit Kft., a szakmaközi szervezetek és a gazdaszervezetek a Magyar Védjegy Egyesület és az EOQ Magyar Nemzeti Bizottság Közhasznú Egyesület.

A részvétel díjmentes, de a regisztráció kötelező! A jelentkezéseket a meghívóban szereplő regisztrációs felületen várjuk. A miskolci fórum programja itt elérhető.

Bővebb információ: FM Eredetvédelmi Főosztály, Króner Csilla (telefon: +36-1-795-5737 email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

(FM/NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok