Első alkalommal, de hagyományteremtő céllal rendezi meg az ÉRT 2015 konferenciát november 26-án a KOCCINTAS.HU és a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatósága a magyar borászatok, pálinkakészítők, élelmiszer előállítók és turisztikai szolgáltató vállalkozások számára Lajosmizsén.
A rendezvény elnevezése magában hordozza annak küldetését, legfontosabb céljait. Az ÉRT rövidítés az Értékért, Régióért, Turizmusért fogalmakat fogja össze. Ebben a formában már a címben is utalunk a szinergia keresésére, az innovációra való törekvésre, közvetlen helyi és régiós szinten, ahol a turisztikai szolgáltatók és a helyi értékeket létrehozó termelők közvetlenül találkozhatnak a fogyasztóval. A konferencia ezeknek a folyamatoknak az erősítését, és az információs háttér létrehozását biztosítja.
A rendezvény fővédnöke Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. A konferencián való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrált résztvevők a hatályos jogszabályi környezetről, az elérhető pályázati forrásokról, az agrármarketingben rejlő lehetőségekről, valamint a különböző ágazatokban működő piaci és nem piaci szereplők közötti együttműködési megoldásokról kaphatnak naprakész információkat.
A konferencián a Földművelésügyi Minisztérium, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa, a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatósága, valamint a KOCCINTAS.HU munkatársai tartanak előadásokat. Az előadások mellett gyakorlati példák, szakmai tapasztalatok bemutatását szolgáló kerekasztal beszélgetés és termékkóstoló is várja az érdeklődőket.
A részletes programról tájékozódjon a www.koccintas.hu oldalon! A díjmentes részvételhez ugyanitt regisztrálhat.