Ipari szimbiózis és körforgások az élelmiszeriparban címmel workshopot tartanak, amelyben az élelmiszeripari melléktermékek és hulladékok értékesítési lehetőségei lesz a téma.
Milyen lehetőségek rejlenek az élelmiszeripari hulladékok tovább hasznosításában? Melyek a legjobb gyakorlatok, amelyekkel hozzájárulhatunk a fenntartható működéshez és a profit maximalizáláshoz? A workshopon résztvevők hallhatnak arról, hogy milyen támogatási források állnak rendelkezésre az innovációs projektek megvalósítására, milyen üzleti modellekben lesz érdemes gondolkodni a körforgásos gazdaság koncepció mentén.
A konferencia ideje, helye: 2017. december 5., Budapest Danube Novotel.
Várják a terület iránt érdeklődő, felelősen gondolkodó, jó gyakorlatokkal rendelkező, vagy azokra nyitott vállalatok képviselőinek jelentkezését 2017. december 4.-ig a ezen a linken.
A program itt elérhető.