Hús-, baromfiipar

Ipari szimbiózis és körforgások az élelmiszeriparban címmel workshopot tartanak, amelyben az élelmiszeripari melléktermékek és hulladékok értékesítési lehetőségei lesz a téma.


Milyen lehetőségek rejlenek az élelmiszeripari hulladékok tovább hasznosításában? Melyek a legjobb gyakorlatok, amelyekkel hozzájárulhatunk a fenntartható működéshez és a profit maximalizáláshoz? A workshopon résztvevők hallhatnak arról, hogy milyen támogatási források állnak rendelkezésre az innovációs projektek megvalósítására, milyen üzleti modellekben lesz érdemes gondolkodni a körforgásos gazdaság koncepció mentén.

A konferencia ideje, helye: 2017. december 5., Budapest Danube Novotel.

Várják a terület iránt érdeklődő, felelősen gondolkodó, jó gyakorlatokkal rendelkező, vagy azokra nyitott vállalatok képviselőinek jelentkezését 2017. december 4.-ig a ezen a linken.

A program itt elérhető.

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok