Hús-, baromfiipar

Az irányító hatóság az „Élelmiszeripari komplex beruházások támogatása kombinált hiteltermékkel” című pályázatra a kérelmek beadását ideiglenesen felfüggeszti.


A Széchenyi 2020 keretében megjelent „Élelmiszeripari komplex beruházások támogatása kombinált hiteltermékkel” című (GINOP-1.2.6-8.3.4-16 kódszámú) pályázaton – a felhívás szakmai tartalmának módosításával összefüggésben – az irányító hatóság a támogatási kérelmek beadhatóságát szünetelteti 2017. október 20-án 12 órától a felülvizsgálat időtartamára.

A hatóság leszögezte, ha támogatást igénylő a kérelmet a módosítás előtti feltételekkel nyújtotta be, akkor a módosítás miatt nem kerülhet kedvezőtlenebb helyzetbe azzal szemben, aki a támogatási kérelmét a módosított feltételeknek megfelelően nyújtotta be. A módosításokról és a beadás megnyílásának új időpontjáról közlemény ad majd tájékoztatást.

A hatóság közölte, a szünetelés nincs összefüggésben a pénzügyi keretek fogyásával. A beérkezett támogatási igények nyomon követhetők a www.palyazat.gov.hu oldalon.

 


(forrás: palyazat.gov.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok