Gabona- és édességipar

Idén első alkalommal szervez szakmai napot a Földművelésügyi Minisztérium, az Agrármarketing Centrum és az Agroinform.hu a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) „nulladik napján”, szeptember 19-én.


A szakmai napon a legnagyobb magyarországi agrárszakmai és élelmiszergazdasági döntéshozók, termelők és beszerzők neves szakemberekkel közösen elemzik az agrárium és élelmiszergazdaság üzleti kockázatait és lehetőségeit – közölte Daróczi László, az Agrármarketing Centrum ügyvezetője.

Bolyki Bence, az Agroinform.hu portálvezetője hangsúlyozta, hogy a szakmai napot jelentős érdeklődés övezi mind a mezőgazdasági, mind az élelmiszeripari szereplők körében, amiről a jelentkezők száma egyértelműen tanúskodik, eddig több mint 1100-an regisztráltak.

A szakmai nap délutánján rendezik meg az I. Magyar Nyitott tér agrár-workshopot, amely új, innovatív módszernek számít Magyarországon, a mezőgazdaság területén pedig most alkalmazzák először. A workshop jellegű fórum lehetőséget kínál a résztvevőknek arra, hogy kisebb csoportokban a többi jelenlévővel együtt megoldást találjanak az ágazat legégetőbb problémáira. A csoportokban a beszélgetést moderátorok vezetik, akik kérdésekkel, szavazásokkal inspirálják a résztvevőket a hozzászólásra. A szakmai napon díjmentesen tekinthetők meg az A és D pavilon kiállítói még a nagyközönség érkezése előtt.

Az érdeklődők az eseményre a www.omekszakmainap.hu-n regisztrálhatnak, ahol további információk is elérhetők.

 


(MTI)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok