Gabona- és édességipar

  • Szakértőknek szóló előadásokkal és konferenciákkal nyílt meg az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárhoz (OMÉK) kapcsolódó szakmai nap.

  • Az uniós átlagnál jóval kisebb arányban találhatóak a magyar élelmiszer-gazdasági exportban magas fokon feldolgozott termékek, ami probléma és adottság is egyszerre – áll az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) tanulmányában, amely…

  • A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal álláspontja szerint az albán pékségek nem jelentenek élelmiszer-biztonsági kockázatot, és nem számít jogsértésnek a Magyar Élelmiszerkönyvtől eltérő nevekkel más összetétellel gyártani termékeket.

  • Két közelgő eseményen is népszerűsíti az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítást és Vásárt (OMÉK) a rendezvényt szervező Agrármarketing Centrum.

  • A Great Taste Award élelmiszerversenyen háromcsillagos minősítést elért magyar csokoládé alkotója, Mészáros Gábor a konyhájában kezdte az édességkészítést – írta a díjazottról készített portréjában a Manager Magazin.

  • Idén első alkalommal szervez szakmai napot a Földművelésügyi Minisztérium, az Agrármarketing Centrum és az Agroinform.hu a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) „nulladik napján”, szeptember 19-én.

  • Más ágazatokhoz hasonló támogatási rendszer kidolgozását sürgetik sütőipari vállalkozások, miután az ágazat tartalékai kimerültek. Emellett a vállalkozások többsége veszteséges – hangzott el a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara „Élelmiszeripari Körkép” elnevezésű rendezvénysorozatának…

  • A magyar chocoMe Kft. kávés-mogyorós Raffinée terméke bekerült a világ legjobb 50 élelmiszere közé a héten zárult Great Taste Award versenyen Londonban - közölte az édességgyártó cég. A Donum Terrae…

  • Legújabb terméktesztjén tízféle sajtos csipszet ellenőrzött a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH). Főként összetevői határérték és tápérték-jelölési problémákat tártak fel.

  • Magyarország ma már világszínvonalú, GMO-mentes mezőgazdasági termelésre képes. Ezt mutatja be 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) – mondta a földművelésügyi miniszter szerdán, az esemény beharangozó sajtótájékoztatóján.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Telekommunikáció

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok