ÁGAZATI HÍREK

  • Alig több mint egy hét múlva kezdődik Magyarország legnagyobb agrárgazdasági eseménye, a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK). A szervezők megszólítják a szakmai, az üzleti szférát, valamint…

  • Átadták a sütőipari Zalaco Zrt. új üzemét, ahol az idei 40 milliós termelés után a jövőben évi 100 millió pogácsát is képesek lesznek előállítani.

  • Mintegy 483 millió forintos uniós forrás és több mint félmilliárd forintos saját erő segítségével létesült tejfeldolgozó üzem a Baranya megyei Mágocson. A megvalósításban pedig itáliai szakértelmet vettek igénybe.

Új kamattámogatási lehetőséggel és kibővített garanciaprogrammal bővül a mezőgazdasági beruházások ösztönzése. Mert a pályázati tapasztalatok alapján a mezőgazdaságban és az élelmiszeriparban erős a fejlesztési igény.

A Zártkert Programra 1,9 milliárd forint hazai forrású keretösszeg áll rendelkezésre. Egy pályázat keretében legfeljebb 10 millió Ft vissza nem térítendő támogatás igényelhető 100%-os intenzitással.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei